Expositie Angela Blom

Mijn naam is Angela Blom, 45 jaar en ik woon in Sint Jansteen.

Abstracte, intuïtieve acrylverf schilderijen vol liefde en positieve energie !!

Twee handen die kunnen maken wat het hoofd bedenkt. Zo werkte het altijd bij mij. Enkele jaren geleden kwam ik tot de ontdekking dat er nóg meer mogelijk was. Twee handen die kunnen maken wat het hart bedenkt. Een leeg canvas, wat kwasten en acrylverf en ik was vertrokken. Ieder schilderij is een ontdekkingsreis op zich. Iedere keer ontdek ik weer nieuwe mogelijkheden en technieken. Lijmkammen, spatels, pipetten, enz. Zo gebruik ik de laatste tijd ook regelmatig sjablonen. De mogelijkheden zijn echt eindeloos. Heerlijk!!

Schilderen is voor mij een manier van ontspannen en dichter bij mezelf komen, maar ook van mezelf uiten en delen. Ik vind het zó bijzonder wanneer iemand geraakt wordt door één van mijn schilderijen.

Mijn werken ontstaan… meestal zonder plan, zonder duidelijk einddoel, puur op gevoel. En iedereen kan een totaal ander gevoel hebben bij het hetzelfde werk. Iedereen kan en mag iets totaal anders in mijn werken zien. Ik probeer wel in al mijn werken een flinke dosis positieve energie mee te geven.

Wat voor de één werkt, doet een ander misschien helemaal niks. En dat is allemaal prima.

Een mooie quote:

“Everyeone discusses my art and pretends to understand, as if it were necessary to understand, when it is simply necessary to love”

~Claude Monet

Deze Tentoonstelling is te zien in de Foyer van Den Dullaert van  6 november tot 10 december 2023

© Den Dullaert 2023