Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

“De Weg” deel 1 Leks -crossover-

13 november, 2021 @ 8:00 pm - 11:00 pm

Zaterdag 13 november

Den Dullaert, Hulst – 20.00 uur

Online: €15

Aan de deur: €16

Combikaart 13 & 14 nov (enkel via onze website):  €25

DE WEG; een actuele muziektheater solo voor een breed publiek

Als alles bijna helemaal tot stilstand is gekomen, op het punt staat uit elkaar te vallen, dan komt de hoop in beweging, op zoek naar ademruimte.

Indrukwekkend migratieverhaal van gevierde mezzosopraan en harpiste.

“De Weg” vertelt het aangrijpende verhaal van Ekaterina Levental over haar vlucht uit de voormalige Sovjet Unie. Een verhaal over afwijzing, verlies, veerkracht en hoop, gezien door de ogen van een tiener. Geïllustreerd met prachtige muziek.

In deze persoonlijke muziektheatervoorstelling neemt zangeres en harpiste Ekaterina Levental het publiek mee op de weg die zij als tiener aflegde. Die weg, door verschillende landen, begon in Tasjkent toen zij en haar familie na het uiteenvallen van de Sovjet-Unie niet in Oezbekistan konden blijven door oplaaiend antisemitisme.

Ekaterina speelt harp, zingt, danst en vertelt over haar afkomst en hoe die van de ene op de andere dag bepalend werd in het alledaagse leven. En hoe ze daarna haar weg zocht naar het sprookje, zoals ze dat kende uit het theater. Gedreven door een onuitputtelijke veerkracht, en hoop.

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de Gemeente Hulst en de Provincie Zeeland in het kader van het regioarrangement.
In samenwerking met Scaldis

 

Gegevens

Datum:
13 november, 2021
Tijd:
8:00 pm - 11:00 pm
https://www.hulstcultureel.com/deweg

Organisator

Hulst Cultureel
Bekijk de site van Organisator