Expositie Lindsay Baegen

Over Lindsay

Ik woon in Zeeuws-Vlaanderen, en ben opgegroeid met kunst in de familie.
Hier heb ik veel van geleerd. In mijn jeugd was ik al veel met tekenen en schilderen bezig.
Kunst zorgt ervoor dat ik mijn gevoel, fantasie en impressie kwijt kan in mijn werk. Ik laat mijn handen het werk doen. Ik maak graag natuurlijk, spiritueel en levendig werk. Mijn doel is om het doek of schilderij iets over te laten brengen bij mensen en ook hun gevoel hierbij te triggeren.
Ik werk met grove structuur, WoodUbend, acryl, posch chalk en andere effecten zoals bladgoud. Hierdoor ervaar je naast 2D ook 3D effecten. Ik trek graag de natuur in of bezoek mooie plekjes waar ik tot rust kom en daardoor krijg ik ook weer nieuwe ideeën voor mijn werk.
Ook neem ik enkele schilderijen mee de natuur in voor photo art en leg ik het vast.

Zo valt alles mooi in elkaar op het gehele werk. Mijn werk is uniek omdat er van elk werk maar één origineel beschikbaar is. Ook zijn er eventuele prints te verkrijgen. Ook prints zijn slechts in beperkte mate aanwezig. Prints worden met certificaat en handtekening geleverd.

Prints zijn telefonisch en per e-mail te bestellen. Vanaf 1 juni zijn deze verkrijgbaar in mijn webshop op lindsaysdreamart.nl

 

 

Expositie Chantal van Boven

Over Chantal

Ik ben Chantal van Boven en ik schilder. Tijdens mijn middelbare schooljaren heb ik veel getekend, voornamelijk met potlood en houtskool en volgde ik tekenlessen aan de kunstacademie in St. Niklaas. Na mijn studie ging ik werken en kreeg ik steeds drukkere banen waardoor het tekenen op de achtergrond kwam te staan. Zo heel af en toe pakte ik het tekenen weer op maar door tijdsgebrek kwam dit niet echt van de grond.

 Ik ben nu met vervroegd pensioen, heb heel veel tijd en door een vraag van een vriendin voor haar iets te schilderen is deze oude liefde voor beeldende kunst weer helemaal opgebloeid. Op dit moment schilder ik vrouwenportretten op doek, in kleur en voornamelijk met acrylverf. Ik heb er veel plezier in om deze werken te maken en hoop dat mijn schilderijen je aanspreken.

www.bochapaintings.nl

Deze Tentoonstelling was te zien in de Foyer van Den Dullaert van 28 augustus tot 2 Oktober 2023.

 

 

Expositie Rita Buijsse

Mijn naam is Rita Buijsse en ik woon in Hulst.

Ik schilder sinds 2006, ik werk graag met olieverf en palletmes maar ook met pastelkrijt en aquarel. Ik heb o.a. op les gezeten bij Linda Schot.

Mijn voorkeur gaat uit naar landschappen, wolkenluchten en de zee. Ook bloemen schilder ik graag. Voor de expositie in Den Dullaert hoop ik dat mijn werk mooi tot zijn recht komt.

Vriendelijke groet,  Rita

Deze Tentoonstelling was te zien in de Foyer van Den Dullaert van 2 oktober tot 5 november 2023.

 

 

Expositie Angela Blom

 

Mijn naam is Angela Blom, 45 jaar en ik woon in Sint Jansteen.

Abstracte, intuïtieve acrylverf schilderijen vol liefde en positieve energie !!

Twee handen die kunnen maken wat het hoofd bedenkt. Zo werkte het altijd bij mij. Enkele jaren geleden kwam ik tot de ontdekking dat er nóg meer mogelijk was. Twee handen die kunnen maken wat het hart bedenkt. Een leeg canvas, wat kwasten en acrylverf en ik was vertrokken. Ieder schilderij is een ontdekkingsreis op zich. Iedere keer ontdek ik weer nieuwe mogelijkheden en technieken. Lijmkammen, spatels, pipetten, enz. Zo gebruik ik de laatste tijd ook regelmatig sjablonen. De mogelijkheden zijn echt eindeloos. Heerlijk!!

Schilderen is voor mij een manier van ontspannen en dichter bij mezelf komen, maar ook van mezelf uiten en delen. Ik vind het zó bijzonder wanneer iemand geraakt wordt door één van mijn schilderijen.

Mijn werken ontstaan… meestal zonder plan, zonder duidelijk einddoel, puur op gevoel. En iedereen kan een totaal ander gevoel hebben bij het hetzelfde werk. Iedereen kan en mag iets totaal anders in mijn werken zien. Ik probeer wel in al mijn werken een flinke dosis positieve energie mee te geven.

Wat voor de één werkt, doet een ander misschien helemaal niks. En dat is allemaal prima.

Een mooie quote:

“Everyeone discusses my art and pretends to understand, as if it were necessary to understand, when it is simply necessary to love”

~Claude Monet

 

Deze Tentoonstelling was te zien in de Foyer van Den Dullaert van 6 november tot 10 december 2023.

 

 

© Den Dullaert 2023