Louïse de la Ruelle

Ik ben Louïse de la Ruelle

Van kinds af aan was ik graag creatief bezig. In navolging van mijn moeder deed ik vooral aan handwerken. Mijn tekenkunst was verre van bijzonder.

Vreemd genoeg kwam toch het tekenen jaren geleden terug op mijn pad. Nog voor het tekenen voor volwassenen een rage werd maakte ik al vergelijkbare tekeningen. Deze waren in het begin nog hard van kleur en in monotone kleuren. Ik leerde steeds meer te spelen met kleurtechniek en het gebruik van kleuren.

Door mijn eigen ontwikkeling en groei veranderde ook mijn tekeningen. Ze werden in al hun abstractie gedetailleerder en kleurrijker.

Ik ging ook andere technieken en materialen uitproberen. Zo werk ik nu ook graag met pastelkrijt, af en toe met acrylverf en mixed media.

Ik ontdekte dat ik hele persoonlijke creaties voor mensen kon maken. Kunst waar de ontvanger bepaalde energie in kon bemerken. En voor iedere ontvanger was het een andere energie.

Ondertussen weet ik dat in al mijn creaties energie zit die een bijdrage is voor de ontvanger. Hoe dat tot uiting komt is voor iedere ontvanger anders.

Wilt u meer van mijn kunst zien?

Neem dan een kijkje op Louise-Art.nl

Deze Tentoonstelling is te zien in de Foyer van Den Dullaert van 2 oktober tot 5 november 2023

© Den Dullaert 2023